Sin mi je ubio brata: Potresne riječi čovjeka u čijoj porodici se dogodila tragedija

policija
Bane Jovanović (26) i Stevan Nikolić (20) uhapšeni su u Hrtkovcima, nadomak Sremske Mitrovice, u Srbiji, zbog sumnje da su u četvrtak uveče oko ponoći u Jarku ubili Dragišu Jovanovića (53).

 

Rastko Jovanović, brat ubijenog čovjeka i otac osumnjičenog Baneta, pričao je o tragediji u njihovoj porodici. Iako potresen zbog zločina koji je njegov sin počinio, Rastko navodi da je njegov sin bio problematičan.

Bane je počeo da se drogira. Otišao je od kuće i oženio se sa nekom tamo djevojkom. Kod njenog oca je moj brat kosio i sređivao, a tako je bilo i tog dana. Moj sin i njegov drug su došli nadrogirani, pravili su probleme pa je izbila svađa, a potom i tuča. Eskaliralo je ubistvom – kaže potreseni čovjek.

Podsjetimo, kako je ranije govorio jedan mještanin ovog sela, dvojica mladića su mučki tukli ubijenog Dragišu. Udarali su ga dok nije izdahnuo, bio je neprepoznatljiv. Od udaraca je dobio unutrašnje krvarenje. Strašno je šta se dogodilo, a još strašnije je što niko nije smio da im priđe iako je dosta ljudi bilo okolo – navodi.

Kako dodaje, problem je nastao kada su se Bane i Stevan pojavili na vratima kuće jednog čovjeka, inače oca bivše Banetove žene.

Krenuli su da ih maltretiraju, tu su bile dvije djevojke, od čega je jedna bivša Banetova žena . U toj kući se zadesio i njegov stric, i samo je dobacio da ih ostave na miru. On je prvo zaprijetio stricu nožem, a kako su bili pijani, onda je Bane sa drugom uhvatio strica, iznijeli su ispred kuće i krenuli da ga udaraju gdje su stigli – prepričava sagovornik.

 

Tijelo ostavili u Jarku

Ubistvo je otkriveno kada je policija dobila je prijavu kako dva muškarca ostavljaju tijelo jedne osobe u selu Jarak.

Dežurna služba policijske uprave u Sremskoj Mitrovici sinoć je oko 22 sata obaviještena kako dva muškarca ostavljaju tijelo jedne osobe u selu Jarak.

Policijska patrola odmah je izašla na lice mjesta. Utvrđeno je da je u pitanju tijelo Dragana Jovanovića zvanog Dragiša (54) iz Jarka, koji nije davao znake života.