Skandal u Hrvatskoj: Načelnik općine brutalno pretukao vlasnicu kafića (VIDEO)

tuča
Vlasnica kafića u Severinu naselju na sjeveru Hrvatske Iva Milka Kramarić tvrdi da ju je proteklog vikenda fizički napao načelnik Općine Severin Žarko Žgela (HDZ).

 

Riječ je o najmanjoj općini u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji s jedva 700 stanovnika u dva naselja.

Vlasnica kafića Iva Milka Kramarić je ispričala svoju priču kazavši da je načelnik Žgela već duže vrijeme maltretira.

"Žarko Žgela me u alkoholiziranom stanju šamarao u nedjelju u kasnim večernjim satima ispred mog kafića u Severinu. O tome postoje dokazi u vidu nekolicine svjedoka i što je najvažnije, snimke s nadzornih kamera koje imam postavljene u i oko kafića", kazala je Kramarić.

Do incidenta je došlo nakon što je načelniku "uskraćeno" piće jer je bio u vidno alkoholiziranom stanju. Nakon što je izašao ispred objekta počeo je tući mladića ispred kafića.

"Nakon što sam ga odgurnula od sebe, načelnik mi je vikao i psovao. 'Znaš li ti ko sam ja? Ovo je moje selo!'. Odgovorila sam mu da me nije briga ko je on i tada me krenuo šamarati, dok je uokolo trajala tučnjava. Udario me više puta, što šakom, što dlanom po licu. I to više puta", prisjeća se Kramarić

Dodala je da je kafić otvorila 5. maja i da od početka ima problema s načelnikom, kao i njezine radnice.

Iz hrvatske Policije su saopčili da se provodi kriminalističko istraživanje, te da će nakon istrage biti dostavljen izvještaj nadležnom sudu.

Žgela probitno negirao umješanost ali je u međuvremenu istupio iz HDZ-a, a stranka je u sapćenju najoštrije osudila ovakav istup načelnika Severina.

Foto: Screenshot/Mojportal.hr