Splitski poduzetnik pronađen mrtav u grmlju kod Makarske

Home

Splitski poduzetnik pronađen mrtav u grmlju kod Makarske

Tjelo je ležalo u grmlju, a pronašla ga je grupa poljskih turista. Pokraj njega je pronađen ručnik za plažu natopljen krvlju.  Uokolo tijela nije bilo nikakvih tragova krvi ni borbe.

Utvrđen je identitet muškarca čije je tijelo 22. kolovoza pronađeno na predjelu Vepric kod Makarske.

Radi se o Ž. S. (43), poznatom poduzetniku iz Splita koji se bavio prodajom i ugradnjom klimatizacijskih uređaja te prijevozom. Identitet je utvrđen nakon uzimanja otiska prstiju, piše Slobodna Dalmacija.

Podsjetimo, tijelo je ležalo u grmlju, a pronašla ga je grupa poljskih turista. Pokraj njega je pronađen ručnik za plažu natopljen krvlju.  Vizualnim pregledom dežurnog liječnika Hitne pomoći iz Makarske utvrđeno je dapostoje tragovi nasilne smrti jer je na licu nepoznatog leša uočena ozljeda usne šupljine, odnosno čeljusti, te tragovi udaraca u prsa, a navodno mu je slomljen i kralježak vrata. 

Smrt je, sumnja se, nastupila 12 do 16 sati prije negoli je tijelo pronađeno, dakle u razdoblju od ponedjeljka oko 22 sata do 2 sata u utorak u noći. Uokolo tijela nije bilo nikakvih tragova krvi ni borbe pa istražitelji pretpostavljaju da je muškarac usmrćen na drugom mjestu, a onda dovezen i bačen na nekadašnje odmorište.

 

(Izvor: 24sata)

Tagovi
Objavito: Sat, 08/26/2017 - 12:43

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top