Šta trebate pogledati prije kupovanja maskare

maskare
Postoji jedna stvar koja će vaš pogled uvijek podići na sljedeću razinu: velika, upečatljiva maskara koja daje volumen.

Maskara je imala trenutak ove godine. S obzirom na to da su maske i dalje neophodan dodatak, sve je u tome da otvorite svoj pogled i pustite da oči zasjaju. 

Naravno, veća dužina trepavica je uvijek sjajna, ali u posljednje vrijeme sve smo na tome da povećamo pigment i debljinu svake dlake kako bismo uravnotežili veći dio našeg lica koji je pokriven.

Za one s jedva vidljivim dlačicama, formula za povećanje volumena može se zalijepiti i za najmanje trepavice i stvoriti iluziju gustih rubova boje tinte što je obično moguće postići samo s lažnim. Čak i ako volite svoje prirodne trepavice onakve kakve jesu, maskara koja pojačava vaše Bogom dane osobine može podići svaki zadimljeni pogled ili mačji pokret.

Ne možete dobiti željene trepavice bez pravog alata. Ali sa svim oblicima štapića koje možete birati, odabir savršene maskare može se osjećati kao satu geometrije u 9. razredu (a niko ne želi ponovno preživjeti srednju školu, pogotovo kada je u pitanju nešto što bi trebalo biti zabavno poput šminke).

Postoje dvije vrste korisnika maskare: oni koji naprave tri poteza i to zovu dobrim, i oni koji nanose maskaru kao da rekreiraju Mona Lisu.

Opće pravilo pri odabiru štapića za maskaru: kako štapić izgleda tako će se i nanijeti. Masna i pahuljasta četkica će dati voluminozne, masne i pahuljaste trepavice. Dobivanje volumena i debljine veći od života najčešći je izgled koji žene traže, kaže Vickery.