Stanivuković žestoko napao Dodika: To što radiš je bezobrazno, tvoje vrijeme je prošlo

asd
Dodik je uputio kritike Aleksandru Vučiću

- Kritikovati i podrugljivo savjetovati onoga ko vas hrani, a Republika Srbija je mnogo puta nahranila Republiku Srpsku, je u najmanju ruku nekorektno i bezobrazno, rekao je to gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković povodom izjava srpskog člana i predsjedavajućeg Predsjedništva BiH, Milorada Dodika o saradnji sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Naglasio je da je Srbija pomogla Republici Srpskoj tokom pandemije.

- Izgradila je mnoge objekte, pomogla penzionerima da prime penziju i toliko puta pritrčala u pomoć, da mi je neshvatljivo da predsjednika Srbije kritikuje upravo čovjek koji je od njega najviše puta to tražio. Republika Srpska ne dijeli mišljenje ovog čovjeka, ja se ograđujem od njega. Niko nema ekskluzivno pravo da se samo on sastaje sa predsjednikom Srbije, kao niti bilo kim drugim zvaničnicima, pa tako ni član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik. I ja sam Srbin i predstavljam najveći grad u Republici Srpskoj i imam pravo na sastanke i nove saradnje. Takođe, zvaničnici Srbije se nisu sastajali sa opozicijom, kako gospodin Dodik tvrdi, nego sa predstavnikom najvećeg grada Republike Srpske, kazao je Stanivuković.

Napomenuo je da je saradnja Republike Srbije i Republike Srpske, Banjaluke i Beograda, kao i drugih gradova je nadživjela mnoge predstavnike te da će nadživjeti i sve nas.

- Vremena kada je Milorad Dodik jedini imao pravo da se sastaje sa zvaničnicima Srbije i jedini imao otvorena vrata ove zemlje su prošlost, naglasio je on, piše Srpskainfo.