Stravična nesreća na skijalištu: 28-godišnji Banjalučanin pao pod ratrak, ljekari mu se bore za život

Nesreća
Mladić je bio na stazi kada žičara prestala da radi, te je zamolio vozača ratraka da ga poveze na vrh. Dok su se penjali, pukao je dio na kojem je sjedio i on je pao pao pod valjke...

 

Dvadesetosmogodišnji Banjalučanin A. K. teško je povrijeđen u utorak navečer na skijanju na skijalištu na Kozari. On je zadobio teške povrede i ljekari mu se bore za život. 

Mladić je, kako prenose mediji, društvom u utorak bio na noćnom skijanju, a tragedija se dogodila kada je ski-lift prestao sa radom.

- Bio je skoro na dnu staze kada žičara prestala da radi. On je krenuo da se penje prema vrhu staze, a u tom trenutku ratrak je krenuo da pravi stazu, pojasnio je izvor Srpskainfo.

Mladić je zamolio vozača ratraka da ga poveze do vrha stazae, te se popeo na mašinu.

- Dok su se penjali prema vrhu, pukao je dio na kojem je sjedio mladić i on je pao pod valjke na zadnjem dijelu ratraka. Tom prilikom zadobio je veoma teške povrede, kazao je isti izvor.

Iz policije je potvrđeno da je prijavljeno kako se nesreća dogodila u utorak oko 22 sata. 

"Zbog zadobijenih povreda opasnih po život, A. K. prevezen na Univerzitetsko-klinički centar u Banjoj Luci. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, a policijski službenici preduzimaju sve mjere i radnje na utvrđivanju okolnosti ovog događaja, odnosno zadobijanja povreda, naveli su iz PU Prijedor.