BESPLANTNA PUBLIKACIJA: Sve sto trebate znati o termoizolacionim panelima

Termoizolacioni paneli sa izolacijom od poliuretana zauzimaju važno mjesto u svijetu savremene gradnje. Karakterišu ih odlična toplotna i zvučna izolacija, visoka nosivost, brza montaža i dug vijek trajanja.

Proizvode se u dvije varijante poliuretanske ispune PUR i PIR koja ima vatrootpornost i do 60 minuta. Pored standardnih, U kompaniji Alternativa d.o.o. kupcima su na raspolaganju i ostale debljine limova kao i široka paleta boja.

Za proizvodnju se koristi sofisticirana oprema renomiranih evropskih proizvođača, kao i najkvalitetnije sirovine, što u konačnici daje proizvod vrhunskih karakteristika.

Termoizolacioni paneli pružaju širok spektar mogućosti pri koncipiranju arhitektonskih rješenja za sve vrste objekata. Proizvode se kao krovni, fasadni, pregradni i frigo paneli.

Termoizolacioni paneli predstavljaju inovaciju na tržištu i imaju višestruke koristi prilikom ugradnje. Danas termoizolacioni paneli spadaju u najsavremenije tipove izolacije.

Kompanija Alternativa d.o.o. je spremila besplatnu publikaciju u kojoj možete saznati sve u vezi termoizolacionih panela.

Popunite formular u nastavku i preuzmite svoj primjerak publikacije.

LINK ZA PREUZIMANJE PUBLIKACIJE