Šveđanka 30 godina držala sina zatočenog. Imao je brojne ozljede, ispali mu svi zubi

asd
Švedska policija uhitila je stariju ženu, u dobi od oko 70 godina, pod sumnjom da je desetljećima držala sina zatočenog u stanu u predgrađu Stockholma.

Žena tvrdi da nije zatočila sina i nanosila mu teške ozljede, iako je sada 40-godišnji sin pronađen kako živi u lošim uvjetima i ima brojne ozljede po tijelu.

Kako piše BBC, sina je otkrila rođakinja koja je u nedjelju došla u posjet njegovoj majci. Prebačen je u bolnicu i operiran je.

Kako je cijeli slučaj otkriven?
Rođakinja koja je sve otkrila kazala je policiji da uhićenu ženu nije posjećivala više od 20 godina. Dodala je da je godinama upozoravala na mogućnost da žena zlostavlja svog sina, posebno nakon što ga je ispisala iz škole kada je imao 11 godina.

"Kada sam otvorila vrata stana, sve je bilo u mraku i smrdjelo po urinu, raspadanju, prljavštini i prašini. Čula sam glas iz kuhinje i vidjela muškarca kako sjedi u kutu sobe", opisala je rođakinja.

Na tijelu je imao brojne rane, a ispali su mu i svi zubi.

Rođakinja je ispričala da je majka u mladosti izgubila prvo dijete. Kada je rodila sina, dala mu je isto ime kao preminulom prvom djetetu. Sada joj prijeti do deset godina zatvora.

Policija nije davala puno informacija o slučaju. Kažu samo da je vjerojatno da je majka sina držala zatočenog tridesetak godina.

Izvor: