Tragična prometna nesreća u Beču: Automobil sletio s mosta, vozač poginuo

sdsdsd
U subotu ujutro na Donauuferautobahnu (A22) u 21. bečkom kotaru (Floridsdorf) dogodile su se dvije prometne nesreće. Najprije je automobil sletio s mosta na cestu, a potom se drugi vozač zabio u policijski automobil.

Prema izvješću Asfinaga, automobil je prvo probio zaštitnu ogradu mosta te sletio na Donauuferautobahn (A22) koji prolazi ispod njega. Nakon toga se automobil na A22 zabio u policijski automobil koji je osiguravao mjesto nesreće te potom u cisternu.

U prvoj nesreći nešto poslije 5 sati ujutro, automobil je pao s Floridsdorfer Brücke na glavnu traku A22 u smjeru Stockeraua. Bečka profesionalna spasilačka služba više nije mogla pomoći 59-godišnjem vozaču te je on nažalost preminuo.

Automobil koji se kretao u smjeru čvorišta Kaisermühlen zatim se zabio u policijski automobil koji je osiguravao mjesto nesreće te proklizao i sudario se s cisternom. U ovoj nesreći nije bilo ozlijeđenih.

Glasnogovornik vatrogasne postrojbe Lukas Schauer izvijestio je da su njegovi kolege već u jutarnjim satima uklonili oštećena vozila. A22 je bio zatvoren u oba smjera tijekom uklanjanja oštećenih automobila, izvijestio je Asfinag.