Tramp rekao da ne zna hoće li prihvatiti gubitak izbora

asd
Predsjednik je rekao da je Fauči "bio u krivu" po pitanju razmjera krize, uključujući i to da u početku nije preporučio maske

Američki predsjednik Donald Tramp (Trump) branio je u nedjelju svoj način upravljanja krizom koronavirusa te je rekao da će vidjeti hoće li prihvatiti rezultate ako u  izgubi utrku za Bijelu kuću.

U velikom, ranije snimljenom intervjuu koji je dao "Fox Newsu", Tramp je umanjio važnost nedavnog porasta broja zaraženih, ponavljajući svoju tvrdnju da je to rezultat pojačanog testiranja.

Tramp je rekao da su "mnogi od tih slučajeva mladi ljudi koji će se izliječiti u jednom danu te da imaju hunjavicu".

Tramp je rekao da je Entoni Fauči (Anthony Fauci), vodeći stručnjak za zarazne bolesti u zemlji koji je upozorio da se savezne države otvaraju prebrzo, "bio pomalo paničar".

Predsjednik je rekao da je Fauči "bio u krivu" po pitanju razmjera krize, uključujući i to da u početku nije preporučio maske, no zanijekao je da Bijela kuća vodi kampanju protiv tog liječnika.

Kad je upitan hoće li prihvatiti rezultate izbora ako Bajden pobijedi, Tramp je odgovorio "Morao bih vidjeti, neću samo reći da."