Trudna Daria (13) lagala da je Ivan (10) otac djeteta, otkrila je užasan razlog

daria
STRAVIČAN preokret dogodio se u slučaju trudne djevojčice Darije i desetogodišnjeg dječaka Ivana iz ruskog Zelengorska. Nakon što je 13-godišnjakinja uporno tvrdila da je otac njenog djeteta mali Ivan, konačno se razotkrila prava srceparajuća istina.

Djevojčica Darija priznala je da je sve izmislila jer se bojala reći da je silovana. Ruski mediji su objavili da je djevojčicu silovao 15-godišnji tinejdžer te da ju je ucijenio da će po društvenim mrežama razglasiti da je ku*va ako ne pristane na seks.

Tinejdžer je priveden pod sumnjom za silovanje, a mnogi su uvjereni kako je upravo on otac Darijinog djeteta.

Darija tvrdi kako ju je uhvatio za kosu i rekao joj da se svuče te da se sve odigralo brzo, na stepenicama stambene zgrade. Policija je uzela izjave oboje tinejdžera, kao i njihovih roditelja, a istraga je u toku.

Bizaran slučaj privukao je pažnju medija i javnosti diljem svijeta kada se trudna djevojčica pojavila u emisiji zajedno s desetogodišnjim Ivanom i izjavila da je samo s njim imala spolne odnose. Tvrdili su da su zaljubljeni i da žele zadržati dijete. Liječnici su sumnjali u njihove navode govoreći kako takvo što nije moguće, ali su oni ustrajali u svojoj verziji.

Izvor blizak obitelji otkrio je kako je djevojčica skrivala pravu istinu jer se bojala stigme.