Ne želi u Njemačku: U BiH pokrenuo biznis od kojeg odlično zarađuje (VIDEO)

Nemanja Zavišić kao i većina mladih bio je u dilemi da li otići u inostranstvo ili ostati u Republici Srpskoj.

Iako je imao šansu da napusti svoju državu, ostao je u Srpskoj jer nije želio da mu djeca bolje govore njemački nego srpski jezik.

U rodnom selu Knežica nadomak Prijedora pokrenuo je privatni biznis od kojeg danas odlično zarađuje.

Prvo etno park, pa riblji restoran i onda bungalovi. Ovaj vrijedni mladić napornim radom za kratko vrijeme raširio je biznis od kojeg danas egzistira cijela porodica, prenosi Hayat.

Bilo je izuzetno teško, morali smo ustajati ujutro ,nije ni svanulo. Lijegali smo kad već svi odavno spavaju, radni dan trajao je i po 18 sati ali sve se isplatilo – priča Nemanja za portal dnevnick.com.

Mnogi su mu govorili da treba na napusti selo i da se na našim prostorima ne može uspjeti. Sada je kaže i sebi i drugima dokazao da se ipak sve može, ako imate cilj, volju i znanje.

Moja poruka mladima bi bila da ostanu na ovim prostorima, da ostvare nešto u životu, da se ne boje. Uvijek u tuđem svijetu si tuđi čovjek, uvijek ćeš biti taj tamo neko što ne treba da budu – ističe Nemanja.

Cilj mu je kaže da postane prepoznatljiv u oblasti ugostiteljstva i turizma i da gostima ponudi nešto drugačije od drugih.

Izvor: