U Engleskoj raskomadao ženu, dijelove tijela nosio u torbi pa ih bacio u šumu

Ubica
Azam Mangori, 24-godišnji irački državljanin koji boravi u Engleskoj, osuđen je za ubojstvo i komadanje žene koja je nestala tijekom noćnog provoda u Exeteru.

 

Mangori je ubio Lorraine Cox (32) u svojoj sobi prošlog rujna. Tijekom tjedan dana razrezao ju je u sedam dijelova, odložio odjeću i njene stvari u vreće za smeće i bacio ih u šumu. Sumnja se da ju je ugušio prije nego što je počeo s komadanjem tijela.

Policija je objavila i snimke na kojima se vidi kako osuđeni Mangori izlazi iz svog stana s velikom torbom. Snimljen je tjedan dana nakon ubojstva te policija vjeruje da je u torbi nosio dijelove Lorrainog tijela koje je odbacio u šumi, kao i njene osobne stvari.

Uzeo je njenu SIM karticu iz mobitela i stavio u svoj kako bi mogao kontaktirati žrtvine roditelje i prijatelje, praveći se da je sve u redu, ali to je pobudilo sumnju kod obitelji koja je sve prijavila policiji.

Policija ga je locirala te je uhićen u svom stanu 8. rujna. Obrana Mangorija tvrdi kako je Lorraine, koja je dijabetičarka, iznenada umrla u njegovom stanu. Obrana je odbačena te su ga osudili za ubojstvo nakon šest sati vijećanja.

Sljedeći tjedan izreći će mu presudu.