U potragu za osmogodišnjom Kjarom uključeni vatrogasci, spasioci, lovci, građani..

.
Djevojčica je nestala jučer predvečer, na području Kotora

U Crnoj Gori još traje potraga za za osmogodišnjom Kjarom koja je jučer nestala na području Kotora. Djevojčica se nije predvečer vratila kući, dok su to učinila sva druga djeca s kojima se igrala. Njeni roditelji najprije su je sami pokušali naći, a kada u nisu uspjeli, alarmirali su policiju i vatrogasce.

 

Potraga se odvija na području Kavča. Kjaru, inače državljanku Rusije, traže stotine ljudi - vatrogasci iz Kotora i Tivta, dobrovoljci, lovci i obični građani

 

U potragu su uključeni i pripadnici javnih službi Tivta i Kotora a pretražuju se jugoistočni rejon brda Vrmac, kao i Tivatsko polje prema Lovanji, Gradiošnici i Radanovićima.

U prodavnicama i na benzinskim pumpama u tom dijelu Tivta i Kotora jutros su dijeljeni leci s Kjarinom fotografijom i pozivom svima da pomognu u pronalasku djevojčice.

 

Ako potraga do večeras ne urodi plodom, u nju će biti uključeni i pripadnici vojske Crne Gore, a nije isključeno ni pozivanje specijalnih timova iz inozemstva. Takva je pomoć već ponuđena iz Hrvatske.

 

Malena Kjara posljednji je put viđena u ponedjeljak uvečer kod prostorija MZ Kavač, i od tada joj se gubi svaki trag. Potraga za njom trajala je sve do dva sata iza ponoći i nastavljena je rano jutros.

Izvor: