Udruženje "Igra 27" organizuje izložbu

.
Koraci su mali pređeni put koji činimo da dođemo do cilja. Učiniti da društvo u kojem živimo bude bolje mjesto za su/život i promovisanje univerzalnih ljudskih vrijednosti cilj je projekta I have a dream.

Iz udruženja su rekli:

Kroz realizovane aktivnosti suprostavljamo se stavu da bilo ko ima ekskluzivno pravo biti bolji od drugog čovjeka na osnovu rase, nacije, kulturološkog, spolnog ili bilo kojeg drugog određenja koje ne biramo nego nam je dodijeljeno rođenjem. Koraci koje pravimo utisnut će stope za bolje društvo kojem doprinosimo svi.

Drage građanke i građani USK-a, najavljujemo vam veliku izložbu "Koraci";

Velika Kladuša (23.6.) četvrtak

Cazin (24.6.) petak

Bihać (26.6) nedjelja

Vođeni željom da prenesemo trenutke zabilježene tokom realizacije projekta "I have a dream" postavljamo izložbe fotografija na javnom prostoru naših gradova. Možda će pogled na ove fotografije biti susret sa samim sobom jer su u njima zabilježene sve tuge i sreće koje svi svakodnevno živimo. Propitajmo vrijednosti koje živimo, dođite na izložbu.

Aktivnost se realizuje kroz projekat „Jačanje društvene kohezije u zajednicama u kojima borave ljudi u pokretu“ kojeg implementira IOM Bosnia and Herzegovina , a finansira Služba za instrumente vanjske politike (FPI) Evropska unija u Bosni i Hercegovini u okviru Instrumenta koji doprinosi stabilnosti i miru (IcSP).

Image
.