Mediji: Uhapšen Malčanski berberin Ninoslav Jovanović

Ranije je objavljeno kako je Jovanović, osumnjičeni za otmicu djevojčice Monike Karimanović, danas viđen u selu Malča.

Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, uhapšen je danas u policijskoj akciji na području Malče, objavio je srbijanski Blic.

Ranije je agencija Tanjug, pozivajući se na beogradske medije, objavila kako je Jovanović, osumnjičeni za otmicu djevojčice Monike Karimanović, danas viđen u selu Malča,prenosi Aljazeera Balkans.

Tanjug prenosi navode Telegrafa kako je Jovanović pronađen nakon intenzivne potrage na groblju u selu Malča.

U potragu je bilo uključeno više od 300 policajaca iz Niša i Zaječara, Helikopterska jedinica, Žandarmerija, psi tragači, kao i termovizijske kamere.

Agencija Tanjug dodaje kako su prethodno pretražena sela Podvis i Rgošte u okolini Knjaževca.
Spašena djevojčica

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije pronašli su 29. decembra prošle godine otetu djevojčicu Moniku Karimanović (12), izjavio je tada za agenciju Tanjug ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i dodao kako se za otmičarem Ninoslavom Jovanovićem i dalje traga.

Blic danas prenosi kako je mještanin Malče, u čijoj kući je viđen Jovanović, rekao kako se sreo oči u oči sa njim i kako je bio prljav, u sivoj jakni i iscrpljen.

Kako dodaje list, Jovanović je prespavao u sjeniku te kuće, a viđen je kada je izašao, vjerovatno u potrazi za hranom.

Mještani su odmah potom pozvali policiju, a „Malčanski berberin“ je pobjegao, da bi kasnije bilo objavljeno kako je lišen slobode.