Uhapšen muškarac koji je silovao 13-godišnju djevojčicu, navodno sve snimao

silovatelj
Policija je priopćila da je potvrđena sumnja se da 13-godišnjakinja silovana u WC-u jednog bara u Bečkom Novom Mjestu u nedjelju navečer. Istraga je u tijeku. Napad se dogodio u noći na nedjelju u WC-u jednog bara u Bečkom Novom Mjestu, potvrdila je u utorak državna policija online izvješće “Kuriera”. Za počiniteljem se traga.

 

Sumnja se na teško spolno zlostavljanje maloljetnika. “Istrage su u punom jeku”, odgovorila je glasnogovornica policije na upit. Prema pisanju “Kurira”, učenica je moguće dobila nokaut kapi ili slične supstance. Muškarac je navodno zlobni i sramni čin i snimao. Brzi test na supstance bio je pozitivan.

U srijedu poslijepodne policija je objavila sliku navodnog počinitelja silovanja u Wiener Neustadtu. Opis počinitelja: Prema dostupnom video materijalu, počinitelj je muškarac upadljive majice kratkih rukava starosti od 20 do 30 godina, tamne kose i tamne brade. Žrtva je izjavila da je optuženi navodno marokanski državljanin.

U srijedu navečer u 18.30 sati optuženi je konačno uhićen u Gloggnitzu (Neunkirchen). Prema glasnogovorniku policije Johannu Baumschlageru, u uhićenju su sudjelovale snage iz Bečke kriminalističke službe, Grupe za brze intervencije (SIG) i djelatnici Policijskog inspektorata Gloggnitza. O pritvoru će državni odvjetnik odlučiti u četvrtak.

“Brzo objavljivanje fotografija bilo je ključno”, rekao je glavni inspektor Johann Baumschlager za “Heute” u srijedu navečer. Pretpostavka nevinosti se odnosi na osumnjičenog.