Vasković: SNSD je vladao Banja Lukom 22 godine, a Crta im je sada ponudio puteve, vodovode, rasvjetu, zdravu hranu...

32
U strahu od novog demoliranja, koje se očekuje 20.02.2022. godine, kada se održavaju izbori za Vijeće mjesnih zajednica u Banjoj Luci, Crvena Sekta je osmislila novu prevaru, napisao je Vasković

Novinar Slobodan Vasković kritikovao je SNSD i portparola Vladu Đajića. Podsjetio je da je SNSD u posljednja dva izborna ciklusa teško demoliran. Prvo su ga građani demolirali na općim izboriam 2018. godine, a onda i na lokalnim dvije godine kasnije.

- U strahu od novog demoliranja, koje se očekuje 20.02.2022. godine, kada se održavaju izbori za Vijeće mjesnih zajednica u Banjoj Luci, Crvena Sekta je osmislila novu prevaru.

Za portparola je izabran Vlado Crta Đajić, glavna maskota Crvene Sekte u Banjoj Luci. Teško stimulisani Crta je u video formi građanima Banja Luke ponudio nekakav nebulozni projekat „Naša nova Banjaluka“.
Vjerovali ili ne, Crta je građanima najvećeg grada ponudio nova radna mjesta, puteve, vodovode, rasvjetu, zdravu hranu, nove fasade... - ogorčen je Vasković.

Vasković je podsjetio da je SNSD vladao Banja Lukom 22 godine i da je jedini rezultat te vladavine pljačka građana tog grada.

- Kako je Crtine nebuloze teško prepričati, predlažem čitaocima da pogledaju Crtin video. Predlažem da čitaoci obrate pažnju na muziku i titlovanog Crtu. Zanemarite kablove što mu vire ispod sakoa, mora da ih je usput negdje "mazn'o" - napisao je Vasković na svom blogu.