VELIKO SVEČANO OTVORENJE BENZINSKE PUMPE EURO-JET NA LOKACIJI: Jablanska bb BIHAĆ

Euro-jet nagrađuje prvih 100 kupca sa gorivom u vrijednosti od 20KM!!!

Ne propustite priliku da uživate u vrhunskoj hrani i piću te gratis kafi naredna tri dana od dana otvorenja!

SVEČANO OTVORENJE BENZINSKE PUMPE EURO-JET U BIHAĆU će se održati u subotu, 12.oktobra sa početkom u 11 sati, na adresi : Jablanska bb.

Ovaj krajiški lanac benzinskih pumpi otvara vrata svoje osme poslovnice i to u Bihaću.
Radi se o vrhunskoj pumpi, dizajniranoj po najnovijim evropskim suvremenim standardima. Na ovoj pumpi kupci će imati priliku isprobati široku paletu različitih usluga od marketa do caffe bara, u kojem će naredna tri dana moći uživati u besplatnoj kafi. Osim uobičajenih tipova goriva, benzina i dizela, ova pumpa će u ponudi imati i autoplin.

Privredno društvo Euro-jet, koje uspješno posluje na području našeg kantona u vlasništvu je  g.Mehmeda Huremagića. Osnovano je 2006. godine, a od tada kontinuirano bilježi uspjehe i konstantno zapošljava kvalitetan radni kadar.

U 2019. godini poduzeće Euro-jet promijenio je i svoj vizuelni identitet, koji će po prvi put biti implementiran na novoj benzinskoj pumpi Bihać; a kasnije i na ostalim benzinskim pumpama.

Poslovna strategija  Euro-jet poduzeća jeste da ostane vodeći lanac benzinskih pumpi na ovim prostorima i što je  najvažnije da ostane  fokusiran na potrošače i njihovo zadovoljstvo.

Na dan svečanog otvorenja potrudite se da budete jedan od naših 100 sretnih kupaca kojima će pokloniti gorivo u vrijednosti od 20 km. Isto tako moći ćete uživati u raznovrsnom sadržaju koji smo organizovali samo zbog Vas, naših vjernih kupaca.

S veseljem Vas očekujemo.
 

Vaš Euro-jet.