(VIDEO) Sugrađani i prolaznici spasili život mladiću kojem je nožem isječena arterija: Zaustavljali krv do dolaska Hitne pomoći

.
Drama se odigrala u jednom novosadskom kafiću u Novom naselju nešto poslije 20 sati.

Dvadesetšestogodišnji mladić zadobio je tešku povredu noge u obračunu u jednom kafiću u Novom Sadu. Njega je, sumnja se, iz za sada neutvrđenih razloga izbo godinu dana mlađi D. P. i pobjegao.

Povrijeđenom Novosađaninu su sugrađani i policajci pritekli u pomoć do dolaska hitne pomoći.

Drama se odigrala u jednom novosadskom kafiću u Novom naselju nešto poslije 20 sati, a mladiću je u napadu isječena arterija zbog čega je intenzivno krvario.

Pripadnici MUP koji su ubrzo nakon poziva stigli na lice mjesta i građani koji su se tu zatekli su mu odmah priskočili u pomoć i zaustavili krvarenje do dolaska saniteta Hitne pomoći. Dramatični trenuci pristizanja saniteta i kako građani unose povrijeđenog mladića u vozilo Hitne pomoći zabilježeni su na video-snimku objavljenom na portalu NS Uživo.

Kako su ranije objavili, novosadska policija je uhapsila D. P. (25) iz Novog Sada neposredno pošto je, kako se sumnja, na Novom naselju zadao više uboda nožem 26-godišnjem Novosađaninu.

D. P. je pokušao da pobjegne sa lica mjesta, ali je, brzom intervencijom policije, uhapšen, a pronađen je i nož kojim je, kako se sumnja, povrijedio mladića koji je u međuvremenu hospitalizovan u KC Vojvodine.

POGLEDAJTE VIDEO OVDJE!