Vijeće učenika i Grad Cazin na poseban način obilježavaju Dan nezavisnosti BiH

Jj

Izazov za sve vas koji volite domovinu i želite biti dio jedne posebne priče!


Izazov je veoma jednostavan, a ideja je da nam predstavite bilo koji dio Grada Cazina kao biser naše domovine. Neka to bude vaša MZ, vaše naselje, ulica ili zgrada, najdraže izletište, najljepša šuma, bilo koja tačka sa koje će te kao manja ili veća grupa mladih poslati čestitku Bosni i Hercegovini u povodu Dana nezavisnosti. 

Sve što je potrebno da uradite je: 

- da napravite fotografiju iz mjesta u kojem živite ili koje volite i smatrate da zaslužuje biti viđeno i da na slici budu zastava ili neko drugo obilježje BiH, transparent s čestitkom ili čestitka napisana na neki poseban način, 
- pošaljite vaše slike na našu facebook stranicu, ili instagram profil @vijeceucenikaiss.
- napisati vaša imena i prezimena, ali i ime mjesta iz kojeg šaljete sliku.  Na slici vas treba biti najmanje troje ili više jer su zajedništvo, brojnost i timski rad posebno važni! 
Sve pristigle fotografije/čestitke ćemo objavljivati od petka do ponedjeljka na našoj i svim lokalnim web stranicama kako bi smo na taj način podigli nivo svijesti o ovom značajnom datumu, ali i poslali čestitke iz svih dijelova našeg Grada. Naravno, i ekipe iz dijaspore mogu učestvovati u ovom izazovu!

Tri najoriginalnije i najkreativnije slike bit će nagrađene. Ne zaboravite, izazov starta od petka i traje do ponedjeljka do ponoći. 

• Želimo vam sretan Dan nezavisnosti i prilažemo fotografiju s kojom otvaramo ovaj patriotski izazov. 🇧🇦