Više od 200 Trebinjaca traži Miloša Spaića

,
Po naredbi gradonačelnika Trebinja Mirka Ćurića svi raspoloživi ljudski i materijalni resursi stavljeni su na raspolaganje

U Trebinju će dana biti nastavljena velika akcija potrage za nestalim dvadesettrogodišnjim Milošem Spaićem. U više grupa raspoređeno je oko 200 pripadnika policije, službi zaštite i spašavanja, predstavnika udruženja građana i građana koji su se akciji pridružili samoinicijativno.

- Po naredbi gradonačelnika Trebinja Mirka Ćurića svi raspoloživi ljudski i materijalni resursi stavljeni su na raspolaganje ovoj potrazi. Osim službi zaštite i spasavanja u potragu su, između ostalih, uključeni i članovi Planinarskog društva ‘Vučji zub’, lovačkog udruženja ‘Leotar’ te brojni građani - izjavio je načelnik Štaba za vanredne situacije Grada Trebinja Stevan Bekan.

Miloš Spaić je nestao 24. jula. Visok je između 175 do 180 centimetara, težine oko 75 kilograma, srednje građe, kratke crne kose i smeđih očiju. Ima mladež na desnom obrazu, na lijevoj ruci sa unutrašnje strane podlaktice ima tetovažu u obliku romba sa natpisom na engleskom – zemlja, vazduh, vatra, voda.