Vremenska prognoza u BiH: U jutarnjim satima magla i minusi

Vremenska
Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -2 i 2 stepena, na jugu zemlje od 6 do 10 stepeni

Širom Bosne danas prije podne očekuje se magla ili niska naoblaka koji se lokalno mogu i duže zadržati. Sunčano u Hercegovini i jugozapadu Bosne. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. 

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -2 i 2 stepena, na jugu zemlje od 6 do 10 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 8 i 14 stepeni, na jugu zemlje do 20 stepeni.

U petak širom Bosne prije podne magla ili niska naoblaka koji se lokalno mogu i duže zadržati. Sunčano u Hercegovini i jugozapadu Bosne. Vjetar slab istočnog i jugoistočnog smjera. 

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -2 i 2 stepena, na jugu zemlje od 6 do 10 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 9 i 14 stepeni, na jugu zemlje do 21 stepen.

U subotu u Bosni prije podne magla po kotlinama i uz riječne tokove, sunčanije u drugom dijelu dana. Pretežno sunčano u Hercegovini i jugozapadu Bosne. Vjetar slab istočnog i jugoistočnog smjera. 

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -1 i 3 stepena, na jugu zemlje od 7 do 11 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 10 i 16 stepeni, na jugu zemlje do 22 stepena.