Vučić spreman da ide na poligraf

vucic
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da je apsolutno spreman da ide na poligraf u bilo kom momentu i da odgovori na sva pitanja u vezi sa Jovanjicom, ali je ponovo zatražio odgovor od Dragana Ðilasa, na, kako je rekao, konkretno pitanje, da li ima račune na Mauricijusu i u Švicarskoj.


Neću da tražim razloge, ja ću da pozovem sve vas, dovedite kog poligrafistu hoćete iz bilo koje zemlje i na svako pitanje za Jovanjicu ću da odgovorim”, poručio je Vučić za tv Pink iz Abu Dabija.

On je dodao da je spreman da to učini bilo kada i da neće da pije sedative, niti da nalazi medicinske izgovore.

  • Da li stvarno mislite da je moguće da je šef države umešan u ubistvo Olivera Ivanovića, u ovo ili ono. Nisam imao veze, ali se oni nakače na nesto, jer nemaju pojma sa politikom”, rekao je Vučić dodajući da ih pusti da dođu do te teme, da bi se vidjelo kakvi su lažovi.

On je rekao da će na poligrafu na sve da odgovori, koga je zvao, vidio, da li je uzeo neki dinar…

  • Sve ću da odgovorim. To je fer i odgovorno, ali posle ćemo tražiti napuštanje političke scene od onih koji su lagali naciju već više meseci”, istakao je.

Dodao je i da nisu važni mediji koji zatrpavaju lažima, jer stvari isplivaju na kraju, kao za Ivanovića, Daku Davidovića, o svim lažima koje su postojale, izmišljenim aferama, kaže on.