Vukanović bijesan zbog afere 'Kisik': Doktor Mengele vam nije ravan

asd
Poslanik NSRS Nebojša Vukanović pozvao je predsjednika tog parlamenta Nedeljka Čubrilovića na današnjoj sjednici i sve funkcionere u Vladi RS da podnesu ostavke, zbog afere „Kisik“.

Ne mogu da vjerujem da svi redom niste podnijeli ostavke, a da ste došli ovdje danas. Meni bliski ljudi nedavno su izgubili živote u trebinjskoj bolnici i ostao sam šokiran kada sam vidio da se u trebinjskoj bolnici koristi tehnički gas umjesto medicinskog i da je Ministarstvo upozoreno o tome, a da vi šutite 24 sata. Svi morate podnijeti ostavke – rekao je Vukanović.

Nedopustivo da niko od nadležnih ne reaguje na ove navode.

Sedam sati jučer zasijeda Vlada, da bi sastavili tri rečenice, sram vas bilo. Zamislite da se to desi u jednoj Njemačkoj, zdravstveni inspektor je napisao da ste trovali narod tehničkim gasom i još imate obraza da dođete ovdje. Sedam puta nam je veća smrtnost neko u Srbiji – rekao je Vukanović, prenosi BN.
Kako je rekao, po zakonima RS “pola vas mora biti smijenjenio”.

Doktor Mengele vam nije ravan. Važno je za Narodnu skupštinu da svi vi podnesete ostavke, prvi vi gospodine Čubriloviću, pa do premijera. Jer nikad nas niko u prošlosti nije tako sistemski razorio iz temelja kao što to radite vi. Za vas ljudski život ne vrijedi ništa. Za vas ne vrijede zakoni. Mi smo postali svi vaši zamorčići – rekao je Vukanović.

Čubrilović ga je više puta opominjao.

Pogledajte VIDEO