Diljem zemlje zatvorene sve trgovine Konzuma

Diljem zemlje danas su zatvorene sve poslovnice Konzuma. Osim toga, danas nema raspoloživih termina dostava ili preuzimanja namirnica.

Online narudžbe će biti moguće cijelo vrijeme, kao i kupnje s opcijom trenutnog online plaćanja, ali za sve druge termine dostave ili preuzimanja namirnica osim tijekom današnjeg dana.

Konzum plus d.o.o.

Iz Konzuma su o ovome izvijestili priopćenjem početkom tjedna poručivši kako će zbog složenosti postupka prenošenja poslovnih procesa u novo poduzeće Konzum plus d.o.o. sve Konzumove prodavaonice u nedjelju, 31. ožujka, biti zatvorene.

Poručili su i da ih zatvaraju kako zbog složenosti prenošenja poslovnih procesa u novo poduzeće, tako i u želji da se zaposlenicima olakša provedba radnji potrebnih prije 1. travnja.

Konzum plus d.o.o. počinje s radom sutra, 1. travnja. To je zrcalna kompanija Konzuma d.d. koja će nastati u okviru nagodbe vjerovnika Agrokor grupe.

Konzum će, kako navode, djelovati kao dio Fortenova grupe, krovne kompanije koja će s operativnim radom također započeti 1. travnja, piše Index.hr.