Žena koja je bila toliko pretila da se nije mogla kretati skinula je 68 kilograma

321
Emma Hooker oduvijek je sanjala o vitkoj liniji, a dvije godine trebale su joj da to i ostvari.

Ova žena, koja je bila toliko pretila da joj je za kretanje uokolo trebao mobilni skuter, uspjela je skinuti 68 kilograma i potpuno preobraziti svoj život. 

O svojoj transformaciji progovorila je na TikToku, gdje je stekla vojsku od 197 tisuća pratitelja. Danas dijeli savjete o tome kako krenuti, kao i motivacijske poruke. 

"Bila sam pretila, bolesna i u depresiji. Znala sam da se moram promijeniti, ali to se nije dogodilo dok nisam počela jesti u kalorijskom deficitu i vježbati. Tek tada sam povratila svoj život", priznala je u jednom videu.

Emma ponosno pokazuje koje su je vježbe dovele do nevjerojatne promjene. Između ostalog, izvodila je iskorake, sklekove i most, preskakala je uže i vježbala s medicinskom loptom. 

Iako su joj liječnici govorili da će kilograme uspjeti skinuti jedino operacijom želuca, ona je dokazala da su se prevarili. Kaže da je operacijskim zahvatom prošle godine uklonila isključivo višak kože s trbuha i ruku. U najtežoj fazi imala je 149 kilograma, ali je zahvaljujući vlastitoj odlučnosti i upornosti postala inspiracija drugima.