Šokantno saznanje: Žena koja je ubila kćerke u Australiji je iz Bosne i Hercegovine

Žena je tri sata poslije pronađena na parkingu koji je udaljen 12 kilometara od doma i prebačena je u bolnicu zbog povreda koje je nanijela sama sebi

Milka Đurasović, porijeklom iz Bosne i Hercegovine, počinila je stravičan zločin u australskom Pertu. Uhapšena je nakon što su pronađena tijela njene dvije kćerke.

Tijela je otkrio otac nakon što se vratio sa posla. Komšije su čule vapaj nesretnog oca kad je ugledao tijela šestogodišnje Tiane i desetogodišnje Mije te su pozvali policiju. Milka je tri sata poslije pronađena na parkingu koji je udaljen 12 kilometara od doma i prebačena je u bolnicu zbog povreda koje je nanijela sama sebi.

Nije životno ugrožena.  

Prema riječima komšija, porodica Đurasović je iz Bosne i Hercegovine, a u Australiji žive dvadesetak godina. Milka je radila kao medicinska sestra, a njen suprug kao inžinjer. Nisu bili skloni druženju s komšijama, prenosi Avaz.

Pomoćnik policijskog komesara Pol Stil (Paul Steel) rekao je kako porodica nije imala nikakav dosje niti su prijavljivani zbog kršenja zakona.