Ishrana zbog koje Penelope Cruise izgleda kao da je pronašla eliksir mladosti

.
Penelope Cruise je definitivno neko ko izgleda mlađe nego što jeste, a to duguje specijalnom pristupu ishrani koji svako može da iskopira. Važi za jednu od najljepših žena svijeta. Pojavom oduzima dah na svakom koraku, i prosto je nevjerovatno da ova zanosna žena ima 48 godina, jer izgleda daleko mlađe.

 

Inače, poznato je da glumica nije pristalica botoksa, te da je neko ko smatra da su “bore dar, a ne prokletstvo”. Naravno, iako svoju mladolikost duguje dobrim dijelom genetici i pravilnoj njezi, Penelope ima još jedan trik zbog kojeg se može pohvaliti fantastičnom linijom.

OBJAVU POGLEDAJTE OVDJE.

Njen pristup ishrani je jednostavan – fokusira se na hranu od koje se osjeća dobro. To znači da određene namirnice smatra lošim, već manje zdravim.

Takođe, obožava mediteransku ishranu koja se zasniva na puno nemasnih proteina, cjelovitih žitarica, svježeg povrća i orašastih plodova. Kada može, u svojim receptima koristi dosta svježeg avokada i ekstra djevičansko maslinovo ulje.

Penelope ima mnogo obaveza koje čine da je često u pokretu, međutim i u takvim situacijama trudi se da jede zdravo. Na njenom meniju, za doručak se često mogu naći jaja i slanina.

Kada ima više vremena, priprema malo kompleksniji doručak koji uključuje engleski muffin bez glutena s avokadom i poširanim jajima na vrhu. Često jede i grčki jogurt sa sezonskim voćem i malo meda.

RUČAK

Njen ručak je veoma lagan, a često se sastoji od salate s pečenom ribom i povrćem. Glumica je ranije često uživala u hamburgerima i pomfritu, ali je odlučila da to ostane iza nje.

Često konzumira rižu, kao i razne žitarice, a ukoliko nema vremena sa sobom uvijek nosi humus i štapiće od povrća.

VEČERA

Za večeru obično jede sve što je svježe, ali se nekad desi da pojede i neko crveno meso. Na njenom menije se često mogu naći riba, jagnjetina i neki nemasni komadi crvenog mesa koji se poslužuju uz njeno omiljeno jelo od riže i graha.

Za užinu obično jede orašaste plodove poput badema ili kikirikija, a želju za slatkim zadovoljava svježim voćem umjesto prerađenim energetskim pločicama.

Glumica izbjegava namirnice poput glutena, alkohola, mesnih prerađevina… a umjesto da provodi sate i sate u teretani, praktikuje Bikram jogu. Iako je njen osnivač godinama na “crnoj listi” zbog brojnih prestupa, njegov pristup gubitku kilograma i te kako daje rezultate, jer se vježbe izvode u zagrijanoj prostoriji, a treninzi traju i do 90 minuta.

Možda se čini da je ovakav način ishrane pomalo rigorozan, mada glumica ponekad zna i da prekrši pravila, ali samo s vremena na vrijeme.