Džekin dojučerašnji direktor preko Instagrama špijunirao supruge igrača Intera

inter
Sportski direktor Intera Piero Ausilio otkrio je kako je napravio tajni Instagram nalog kako bi pratio supruge i partnerice nogometaša milnaskog kluba.

 

Ausilio (51) pričao je o strategijama vođenja modernog kluba na jednom seminaru na kojem su tema bili izazovi modernog nogometa i društveni mediji.

Sportski direktor Intera otkrio je da je napravio tajni Instagram profil kako bi špijunirao supruge i partnerice igrača ovog kluba, a zbog toga što je jedna neimenovana supruga stvarala probleme u klubu svojim objavama.

Iako nije potvrdio o kome se radi, italijanski mediji špekulišu da se radi o Wandi Nari, supruzi nekadašnje zvijezde Intera Maura Icardija. Iz rasprave je proizašao video u kojem Ausilio opisuje neimenovanu damu uzrokom velikih problema u Interu.

"Sada vam moram priznati jednu stvar. Nemam službeni Instagram račun, ali sam ga otvorio je jer je supruga jednog igrača stvarala probleme u klubu. Od supruga i djevojaka mogu se očekivati brojne stvari pa tako i dijeljenje privatnosti nogometaša", naveo je Ausilio.

Direktor Intera tako tajno prati i svoje nogometaše, ali i igrače iz rivalskih klubova.

"Tako pratim i igrače, čak i iz drugih klubova. Međutim, prvenstveno sam to napravio zbog supruge nogometaša koja mi je napravila brojne probleme", dodao je direktor Nerazzurra.

Nije poznato o kome se radi, ali mnogi očekuju da je u pitanju Wanda Icardi, koja je ujedno i menadžerica Maura Icardija te koja je javno poručivala kako bi argentinski nogometaš trebao napustiti klub.

Foto: Inter FC

 

VIDEO