Nogometna euforija u Bihaću: Stiže aktuelni prvak, karte već u prodaji

.

Prava nogometna euforija vlada u Bihaću. Nakon dugo godina priča se o nogometu, a razlog je meč četvrtine finala Kupa naše zemlje između Jedinstva i aktuelnog bh. prvaka Zrinjskog.

Zrinjski u srijedu dolazi u Bihać, očekuju se ispunjene tribine Pod Borićima i velika podrška navijača Jedinstva.

I navijači Zrinjskog najavljuju dolazak u Bihać, bit će to pravi spektakl, a prodaja ulaznica je već počela.

"Dragi naši navijači, pored prodaje ulaznica u prostorijama Kluba, svaki dan istu možete kupiti na dva prodajna mjesta u gradu i to ispred prostorija TZ grada Bihaća (preko puta sata) i na Korzu u vremenskom periodu od 10 do 13 sati.

U prodaji su i navijački rekviziti našeg Kluba. Napominjeno, da su ovo jedina mjesta u kojima se vrši prodaja za intres NK Jedinstvo Bihać", naveli su iz federalnog prvoligaša.

U samom gradu na svakom čošku vidljiva je najava utakmice i Jedinstvo će sigurno ostvariti i veliku finansijsku dobit kada se ulaznice u pitanju.

Cijena ulaznica je 10 KM, a svakako da je tim iz Mostara apsolutni favorit.

Jedinstvo je ranije u Kupu BiH izbacilo nakon boljeg izvođenja penala NK GOŠK, te zatim u žrijebu dobilo Zrinjski.

Ranije je o samom meču govorio za SportSport šef struke NK Jedinstvo Nedžad Žerić.

"Mi smo bili najpoželjniji rival za sve učesnike. Trenutno prvih sedam premijerligaša igra u Kupu, te mi iz Prve lige FBiH. Koga god da smo dobili, igrali bismo protiv premijerligaša, odnosno najvišeg ranga takmičenja u našoj zemlji.

Nama je čast i zadovoljstvo što ćemo ugostiti Zrinjski, trenutnog prvaka i osvajača Kupa, tima koji je igrao grupnu fazu u Evropi te dostojno predstavio našu zemlju.

Ovo smatram nagradom za sve one iskrene navijače Jedinstva, za sve ljubitelje nogometa u Krajini, te vjerujem da će svi doći da ispune tribine i da će biti praznik nogometa. Svi će sigurno doći da nam pruže podršku, ali i pogledaju ekipu koja je prvak naše zemlje", istakao je Žerić.

Jedinstvo u Prvoj ligi FBiH vodi borbu za opstanak.

Objavu na fb možete pogledati OVDJE.