Detalji pucnjave u Zagrebu: Sa tri hica u noge upucan MMA borac i suvlasnik dubrovačkog kluba

f23w
Sve se odvijalo na parkiralištu poznatoga restorana Stari Kotač, a za sada nisu poznate okolnosti pod kojima je došlo do pucnjave

Sa lica mjesta

FOTO: INDEX.HR

U Petrovaradinskoj ulici u Zagrebu oko podneva je iz vatrenog oružja ranjen muškarac. Na njega je pucao nepoznati počinitelj za kojim policija traga, potvrđeno je za Jutarnji.hr iz Službe za odnose s javnošću PU Zagrebačke.

Kako neslužbeno saznaju, nepoznati napadač je sa tri hica iz pištolja u noge upucao Alena L. (43), MMA borca i suvlasnika dubrovačkoga noćnoga kluba La Bombonera.

Sve se odvijalo na parkiralištu poznatoga restorana Stari Kotač, a za sada nisu poznate okolnosti pod kojima je došlo do pucnjave, odnosno jesu li napadač i žrtva razgovarali prije nego je prvi na drugoga potegao oružje, ili se pak radilo o zasjedi.

Ranjenog Alena je njegov prijatelj, inače vlasnik restorana, odvezao u bolnicu gdje mu je ukazana liječnička pomoć. Alen L. je inače suvlasnik noćnoga kluba La Bombonera u Dubrovniku, a više je puta istupao u medijima povodom natpisa oko kluba. Također, član je i hrvatske podružnice MMA franšize American Top Team. Policija istražuje čitav događaj.