Detalji ubistva mladića (22) u Splitu: Napala ga trojica braće, jedan otišao po nož i izbo ga

.

Mladić (22) preminuo je od posljedica ranjavanja nožem u Splitu, saopćila je Policijska uprava splitsko-dalmatinska. Oko 55 minuta poslije ponoći, u Ulici Domovinskog rata u Splitu došlo je do naguravanja više osoba, pri čemu je 22-godišnjak izboden nožem.

Hitno prebačen u bolnicu

Povrijeđeni mladić je hitno prebačen u splitsku bolnicu, ali je u 1:20 sati preminuo od zadobivenih povreda. Policija je privela tri muške osobe koje se dovode u vezu s navedenim događajem.

Kako javlja Slobodna Dalmacija, uhapšena su trojica braće, navodno ovisnici o drogi. Napad se dogodio ispred zgrade u kojoj žive.

Prema neslužbenim informacijama, sva trojica su se sukobila s 22-godišnjakom. U jednom trenutku najstariji brat je otišao po nož u stan u kojem žive. Njime je zadao više teških rana mladiću koji im je podlegao. 

Opirao se hapšenju

Po dolasku policije se opirao hapšenju. Kada je uveden u službeno vozilo, glavom je udarao u žičanu pregradu unutar vozila i urlao na sav glas.

Ne znam jesu li i prije nekog napali, ali znaju ulazit u prodavnice, pečenjare i kafiće i žicat pare. Nisam vidio da su agresivni. Nisam ništa čuo dok nije došla Hitna i policija sa sirenama. Ko zna zašto su napali jadnog momka, i još njih tri na jednoga - ispričao je za Slobodnu stanar obližnje zgrade.

Više informacija trebalo bi biti poznato nakon uviđaja.