Draško Stanivuković: Kandidat za gradonačelnika Banja Luke

On je rekao da su ciljevi PDP-a u Banja Luci 10 odborničkih mandata u narednom sazivu Skupštine grada.

- Imamo velike planove za sljedeće lokalne izbore i potrebna nam je podrška većeg broja stranaka da bi ostvarili tu pobjedu za gradonačelničku poziciju i odborničke mandate - izjavio je Borenović uoči sjednice banjalučkog Gradskog odbora PDP-a u sali hotela "Vidović".

On je dodao da će PDP u vezi sa kandidaturom Stanovukovića i ostalim temama kada je riječ o lokalnim izborima razgovarati sa predstavnicima drugih partija, prenosi Hayat.

- Gradski odbor PDP-a Banjaluka ima obimne i ozbiljne planove za naredne izbore, kao i podršku stranke, a Stanivuković ima ogromnu energiju i podršku - rekao je Borenović. Stanivuković je rekao da banjalučki odbor PDP-a ozbiljno radi na novom programu i konceptu bolje Banjaluke, koji se odnose na rješavanje problema infrastrukture i slične izazove. "Imamo program, nove ljude, a na listi koju ćemo sastaviti za nove lokalne izbore biće dosta nestranačkih osoba. Gradski odbor ima snagu i odvažnost da ponudi 10 novih odbornika u lokalnom parlamentu koji će raditi na terenu i ponuditi nove ideje i rješenja - kaže Stanivuković.

Izvor: