Ekonomija i saradnja: Gradonačelnik Šuhret Fazlić posjetio Poslovnu zonu Šipad

asd
Nekoliko različitih privrednih subjekata ima svoje proizvodne pogone u Poslovnoj zoni 'Šipad' u Bihaću. Upravo je to povod današnje službene posjete predstavnika Gradske uprave, jer, kako je kazano, ambicije su da pored Kamenice, Bihać dobije i zvanično još nekoliko poslovnih zona..

Gradonačelnik Bihaća Šuhret Fazlić, zajedno sa najbližim saradnicima, danas je posjetio Poslovnu zonu „Šipad“, odnosno nekoliko preduzeća čiji su pogoni smješteni u okviru ove ekonomski zaokružene cjeline.

Planovi su da se izgradi nekoliko zvaničnih poslovnih zona u Bihaću, koje će konačno poboljšati privrednu sliku ovog dijela BiH. Predstavnici privrednih subjekata, naglasili su da su naišli na kvalitetne uslove, dobru saradnju s vlastima, te da su im planovi proširiti proizvodnju koja će, pored izvoza u sve evropske zemlje, biti fokusirana i na ovdašnje tržište.

I ovom prilikom, tokom razgovora naglašeno je da su ovakve posjete i više nego poželjne, kako bi se i u budućnosti održavala itekako kvalitetna saradnja, a sve s ciljem dobrog poslovanja i konačno bržeg razvoja privrede u glavnom gradu USK.