Komšija je cijeli dan jeo hranu iz pekare, pogledajte koliko se udebljao (VIDEO)

Uroš
YOUTUBER Uroš Ašković godinama se ne hrani u pekarama, iako zna koliko je takva hrana ukusna i mirisna. Ipak, za potrebe eksperimenta, odlučio je cijeli dan jesti hranu iz pekare i provjeriti hoće li se zbog toga udebljati.

 

Na početku dana imao je 76.4 kilograma, a za prvi obrok odabrao je trokut pizze, cezar salatu, kečap i jogurt. Potom je svratio do pekare i kupio slanac i šest kiflica te limenku Coca-Cole. Odlučio se za "laganiji" obrok kako bi mogao odraditi trening.

Ašković je nakon treninga pojeo burek s mesom i popio limunadu. Da se zasladi, naručio je sladoled.

Poslijepodne je još jednom posjetio pekaru, gdje je kupio još jedan sladoled i proizvode za četvrti i peti obrok u danu. Odmah je pojeo sendvič, čiji je okus ocijenio s deset. Popio je još jednu Coca-Colu, a onda se uputio na drugi trening u danu.

Za kraj dana odabrao je kroasan s čokoladom, koji ga podsjeća na djetinjstvo, a onda je konačno stao na vagu, koja je pokazala da je u odnosu na jutro imao 1.6 kilograma više.

"Ovo je za mene bilo nešto nevjerojatno. Sjetio sam se nekih okusa iz djetinjstva, ali takva prehrana nam zaista nije potrebna", zaključio je Ašković.