Mladić nije stao na “Stop”, sedam osoba povrijeđeno

nesreća
Pod utjecajem alkohola od 0.91 promil upravljao automobilom u kojem je prevozio više osoba nego što je upisano u prometnu dozvolu, dolaskom do raskrižja nije se zaustavio na vidno postavljeni prometni znak STOP

 

Nešto prije 2 sata jutros iz Operativno-komunikacijskog centra PU požeško-slavonske izvijestili su da se na raskrižju ulica Osječke i Šokačke dogodila saobraćajna nesreća između dva automobila te da su tri osobe ozlijeđene i prevezene u Opću županijsku bolnicu Požega.

Ubrzo iz Operativno-komunikacijskog centra PU požeško-slavonske javljaju da su još četiri osobe zatražile liječničku pomoć.

Policija je jutros objavila kako je došlo do nesreće.

“U nedjelju, 16. jula 2023. oko 1.35 u Požegi, na raskrižju ulica Šokačka i Osječka, 23-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 0.91 promil upravljao automobilom u kojem je prevozio više osoba nego što je upisano u prometnu dozvolu, dolaskom do raskrižja nije se zaustavio na vidno postavljeni prometni znak STOP te je prilikom skretanja udesno izgubio nadzor nad vozilom, prešao u suprotnu saobraćajnu traku i prednjim dijelom vozila udario u prednji dio automobila, a kojim je upravljala 31-godišnjakinja.

U saobraćajnoj nesreći lakše su ozlijeđeni putnici iz oba automobila starosti 17, 20 te troje 19 godina kao i 31-godišnja vozačica i 23-godišnji vozač koji je smješten u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.