fbpx Ovo je djevojka koja je sinoć pala sa zgrade snimajući video klip

Ovo je djevojka koja je sinoć pala sa zgrade snimajući video klip

Home

Ovo je djevojka koja je sinoć pala sa zgrade snimajući video klip

Neposredno prije nesreće na krovu boravila je sa dvojicom drugara, a jedan od njih je, prema nepotvrđenim informacijama, stanar te zgrade

Devetnaestogodišnja Nišlijka Iva M. tragično je nastradala kada je, prilikom snimanja video-klipa na jednoj višespratnici, pala sa zgrade u noći između subote i nedelje.

Međutim, ispostavilo se da ovo nije prvi put da se tinejdžerka fotografisala na opasnim mjestima o čemu svjedoči njene slike na društvenim mrežama.

Iva je u noći između subote i nedelje, neposredno prije tragedije, boravila sa dvojicom prijatelja na krovu stambene zgrade u Čarnojevićevoj ulici u Nišu.

Međutim, uobičajeno druženje pretvorilo se u tragediju kada je Iva počela da snima koračajući ivicom krova, a trenutak kasnije njeno tijelo se našlo na pločniku u lokvi krvi.

Inače, profilna fotografija sa jedne od društvenih mreža, koju je tragično nastradale djevojka objavila samo nedjelju dana prije tragedije također je snimljena na jednom od niških krovova, ali u ovom trenutku nije moguće utvrditi da li je u pitanju isto mjesto sa kog je pala.

Zgrada sa koje je nesretna djevojka pala na pločnik i izgubila život.

Iva je neposredno prije nesreće na krovu boravila sa dvojicom drugara, a jedan od njih je, prema nepotvrđenim informacijama, stanar te zgrade, prenosi Kurir.rs.

Topic
Objavio: Ned, 07/04/2019 - 15:33
Back to top