Par iz Bihaća takmiči se u novoj sezoni hrvatskog showa “Superpar” koju vodi Enis Bešlagić

.
U novoj sezoni RTL-ovog showa “Superpar” kojeg vodi Enis Bešlagić takmiči se i par iz Bosne i Hercegovine odnosno iz Bihaća.

 

Azelma (35) i Ismet (33) Žerić u braku su petnaest godina i imaju dvoje djece od 12 i 14 godina. Svjesni su svojih mana i vrlina, a njihova ljubav pobijedila je baš sve i zbog toga smatraju da su vrijedni ovog trofeja.

Azelma se za RTL.hr osvrnula oko ulaska u kuću i ostalih pojedinosti vezanih uz show.

“Uživala sam u prvoj epizodi Superpara. Ja sam uvijek svoja pa sam tako i ovdje. Nemam problem oko ničega. Moj prvi dojam oko drugih parova bio je taj da zapravo nikoga nisam osuđivala jer sam ih tek upoznala. Kroz humor više-manje donosim zaključke. No, kliknuli smo odmah s Teom i Srećkom. Jako su dragi i skromni i imaju djecu kao i mi”, rekla je Azelma.

Priznaje kako su u dosta toga čista suprotnost, ali da ih suprotnost i spaja. Dok je ona metaforički voda, smirenija, staloženija, on je, kaže vatra, temperamentniji i burniji.

“Kad smo se prijavili, nismo ništa taktizirali. Želja nam je bila da drugima pokažemo da u odnosu može biti puno toga dobroga i lošega i da je to dio nas. Prevara je bila s njegove strane i to je sada iza nas. Ne mogu reći da je bilo lako, bilo je teško, bila je baš borba, ali odlučili smo da ostajemo zajedno. Što zbog djece, a što zbog nas. Idemo dan po dan”, rekla je.

I 12-godišnji sin te 14-godišnja kćer roditelje prate u ovoj avanturi, a kaže kako podršku imaju i od sugrađana.

“Cijeli Bihać je uz nas. Toliko je poziva i poruka, čak i od ljudi koji nas ne poznaju”, rekla je.

U predstavljanju javnosti Ismet je rekao kako ga je supruga izvela na pravi put i da nema nje, ko zna gdje bi bio.