Predviđa li Dodikov savjetnik likvidacije opozicionara u RS-u?!

Srđan Perišić, savjetnik za politička pitanja člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, izjavio je danas za Srnu da “stratezi obojenih revolucija” mogu preći na krajnje ekstremne oblike rušenja vlasti u Republici Srpskoj kao što su “likvidacije pojedinih prozapadnih političara i istaknutih javnih ličnosti”, a da bi za to bila optužena vlast RS-a.

“U svijetu jedino zapadne tajne službe, prije svega američke, izvode specijalne operacije u kojima se vrše likvidacije javnih ličnosti kako bi bila optužena targetirana vlast”, ustvrdio je Perišić.

Dodao je da je i dalje je ogroman pritisak na vlast Republike Srpske da odustane od dosadašnje politike, tako da revolucija može poprimiti drugačije forme.

“Postoji opasnost da ona može da dobije najekstremniju formu svog održanja upravo kroz likvidacije onih javnih ličnosti koje su i najviše davale podršku protestima. Zbog toga građani Republike Srpske moraju biti konačno ujedinjeni kako bi se takvim metodama oduprijeli”, zaključio je savjetnik Milorada Dodika.

Podsjećamo, javne ličnosti koje su podržavale proteste u Banja Luci prije svega su opozicionari u RS.

Sudeći prema Perišićevim proročanskim riječima, trebali bi se ovih dana, kada šetaju ulicama Banje Luke, itekako pripaziti i svako malo za sobom osvrnuti predsjednik PDP-a Branislav Borenović i buntovni narodni zastupnik Draško Stanivuković, predsjednik SDS-a Vukota Govedarica, PDP-ov bivši zastupnik NSRS Adam Šukalo.