Prevrnuo se autobus pun putnika: Sletio sa puta, povrijeđeno pet osoba

policija
Autobus JP „Autoprevoz“ iz Kikinde, u Srbiji sa 16 putnika, prevrnuo se jutros, oko 6.30 sati, blizu sela Iđoš.

 

Petoro putnika prebačeno je na pregled u Opštu bolnicu u Kikindi i niko nije životno ugrožen, a njihovo stanje ne ukazuje na teže tjelesne povrede. Ipak, radi precizne dijagnotike, svi će biti podvrgnuti rendgenskom snimanju, rečeno je u Opštoj bolnici.

Među putnicima u autobusu bila je i doktorica koja radi u ambulanti u Iđošu, pa je ona odmah na licu mjesta reagovala i vidjela u kakvom stanju je ko od putnika.

Autobus je saobraćao na redovnoj liniji Kikinda-Padej kada je, u ataru sela Iđoš, iz zasad nepoznatih okolnosti, sleteio s kolovoza u lijevu stranu i prevrnuo se na bok, potvrđeno je u Policijskoj upravi u Kikindi

Detalji zbog kojih je došlo do ove nezgode nisu, zasad, poznati. Nije bilo kontakta autobusa sa drugim vozilima. Autobus je sletio s kolovoza, tako da jutros nije bilo ni zastoja u saobraćaju na ovom putu – rečeno je u policiji.

Izvlačenje autobusa počelo je nešto prije devet sati, tako da je od tada saobraćaj na ovom dijelu puta povremeno u prekidu, a protok reguliše policija.