Prva izjava Aneline sestre: “Mjesec dana nije ustala iz kreveta zbog Stanije i Asmina, smršala je 7 kilograma”

Asmin
Oglasila se sestra Aneli Ahmić, koja je otkrila kako se zadrugarka nosila s vezom Stanije Dobrojević i njenog bivšeg Asmina Durdžića.

 

Naime, Aneli i Asmin nisu vjenčani, međutim, kako je zadrugarkina sestra istakla njihov raskid je Ahmićevoj veoma teško pao.

-Mi smo bili protiv toga da uđe u Zadrugu, ali kada je odlučila da uđe, mi smo tu kao njena podrška. On je ispričao mnoge laži, sve što je rekao su samo laži – rekla je ona.

Kako je priznala, Anelinoj porodici se javljaju mnoge žene koje su prošle kroz isto.

-Mnogo ljudi, prije svega žena nam se javljaju, koje vode da je sve laž, i da je dotična znala da je on oženjen – rekla je ona.

Ona je napre otkrila kako je došlo do toga da Stanija uđe u vezu s njim.

-Pa ne zna, valjda joj je on pisao na Instagramu, a ona je očigledno pala na tu neku priču i pare. Mogu samo da kažem da je cijela Hrvatska uz moju sestru, ima i loših komentara naravno – dodala je ona.

Anelina sestra je otkrila kako se zadrugarka ponašala nakon raskida.

-Bila je jako povrijeđena, mjesec dana je ležala u krevetu. Nije ni jela ni spavala, smršala je najmanje 7 kilograma. Kćerkica je s nama, ljubi televiziju, ljubi mamu, ništa joj ne fali. Njoj je danas rođendan. Samo ću reći da sve što je Aneli rekla i što je planira da kaže je istina.

Asmin je više puta istakao da već neko vrijeme nije u vezi s Aneli, ali njena sestra tvrdi drugačije.

-On je izjavio da oni nisu zajedno od prošlog ljeta, ali imamo snimke i slike koji dokazuju da jesu bili zajedno – rekla je on.