fbpx Stevandić: Mektićevi navodi u vezi s ubistvom Krunića su neistiniti

Stevandić: Mektićevi navodi u vezi s ubistvom Krunića su neistiniti

Home

Stevandić: Mektićevi navodi u vezi s ubistvom Krunića su neistiniti

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić izjavio je sinoć da je formiranje Savjeta ministara Bosne i Hercegovine još neizvjesno, jer ljudi iz "starog saziva koriste svaku priliku da zloupotrijebe sve situacije, pa i tragičan događaj ubistva Slaviše Krunića".


"Taj događaj je ministar bezbjednosti u Savjetu ministara u tehničkom mandatu (Dragan Mektić) pokušao da iskoristi kao novi model sukoba vlasti i opozicije",rekao je Stevandić.

On je dodao da su se Mektićevi navodi - da je jučerašnje ubistvo Krunića sa "potpisom vlasti", pokazali kao neistina i skretanje pažnje jer je policija u roku od 15 sati otkrila ubice.

Stevandić je novinarima rekao da ova stranka u Banjaluci na svakom koraku funkcioniše na najbolji način, navodeći kao primjer da je na području grada formirano više od 200 mjesnih odbora.

"Ujedinjena Srpska može biti primjer i vodilja za sve ljude u Republici Srpskoj koji hoće da se bave politikom. Sa puno ponosa i organizovani dočekujemo sve naredne izazove i nadamo se jačanju Srpske, boljoj ekonomskoj politici, te povratku mladih i obezbjeđivanju uslova da mladi ostaju na ovim prostorima",ostakao je Stevandić.

Na sinoćnjoj skupštini izabran je novi Gradski odbor banjalučke organizacije Ujedinjene Srpske.

Objavio: Wed, 24/04/2019 - 07:35

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top