Svadba u Ljubljani hit na internetu, mlada još maloljetna: ‘Platili smo snahu 100.000 eura’ (VIDEO)

.

Voditelj Uroš Božić prava je senzacija na Tik Toku gdje objavljuje snimke raskošnih romskih vjenčanja.

Njegovi snimci uvijek imaju nekoliko miliona pregleda. Na svadbama na koje ga pozivaju, novac doslovno leti na sve strane, piše slovenski portal Žurnal 24.

 

Nedavno je posjetio jedno od takvih bogataških vjenčanja u Ljubljani, koje je ujedno bio i proslava mladoženjinog 18. rođendana, dok je mladenka još maloljetna.

 

Mladoženjina majka rekla je da nije riječ o dogovorenom braku jer to ne bi željela za svog sina, te da je u pitanju iskrena ljubav mladenaca.

 

Novopečeni svekar otvoreno je rekao da je sinovljevu nevjestu platio 100.000 eura i dodao da to nije puno za takvu snahu.

Svatovi su u džepovima nosili po 50.000 eura koje su izdvojili za napojnicu, a običaj je da se na slavlju naglas govori koliko je ko od uzvanika dao.

 

Najveća svota novca za mladence iznosila je 10.000 eura, dobili su i kilogram zlata, sat marke Rolex i nekoliko skupocjenih umjetnina, a baka im je darovala kuću od 600 četvornih metara.

Božić je dodao i kako je to jedno od najveselijih milionaških vjenčanja na kojima je bio, iako je prisustvovao i još luksuznijim vjenčanjima.

 

Video pogledajte OVDJE.