Viktorija Vasiljević: Vjerovala sam u sebe, imala sam svoje snove od djetinjstva

Viktorija
Obavili smo mali tekstualni intervju sa Viktorijom, pogledajte šta je izjavila.

1.Kako ste zapravo počeli sa vašom profesijom?

 

-Moja karijera je zapravo počela tako sto sam rekla prijatelju da bih volela da počnem da pevam sa nekim bendom. Tada sam živela u Smederevskoj Palanci, u gradu u kome sam i rođena. On je poznavao jedan bend i spojio me je sa njima. Tako je sve krenulo, u mom rodnom gradu.

 

2. Koliko ste vjerovali u sebe, da li je bilo trenutaka da odustanete?

 

-Verovala sam u sebe, imala sam svoje snove od detinjstva. Mada nisam imala podršku od roditelja na samom početku, kasnije da kada su videli da sam ozbiljna u tome. Više puta sam želela da odustanem, naravno ali svaki moj pad jako kratko traje. Ustanem i idem dalje.

 

3. Tko vam je najveća podrška?

 

-Moja najveća podrška su definitivno moj sin i moja majka.

 

4. Napravite paralelu koliko se prije a koliko danas se mora ulagati u karijeru?

 

-Pre si morao da znaš da pevaš onako kako treba i samim tim je televizijska kuća stajala iza tebe, čini mi se bez ličnog ulaganja. Sada je to drugačije, koliko para uloziš, tolika ćeš biti zvezda. Apsolutno je talenat važan ali novac igra veliku ulogu.

 

5. Kako komentarišete današnje COVERE?

 

-Današnji coveri su lepa reklama za pevača. Može da pomogne svakome u karijeri. Sigurno je dobra reklama ali pečat se ostavlja sa svojim pesmama.


Samed_photo

6. Planovi za budućnost?

-Planovi za budućnost, puno rada na sebi i napredovanje u svakom smislu. Imam svoje ciljeve i idem ka tome uvek u zauvek. Ispunjavam sve bez izuzetka. Morate zatvorite mnoga vrata da bi vam se otvorila mnoga druga, bolja i kvalitetnija.


7. Omiljen izvođač i zašto?

-Omiljen izvođac, na našim prostorima je Šaban Šaulic. Pevao je najbolje i bio je smiren i jednostavan. Bio je svestan sebe, znao je da je zvezda. Omiljeni strani izvođac Michael Jackson. Suvišno je komentarisati njegov rad.


8. Nekad i sad paralela između zabavne, strane i današnjih narodnjaka?

-Ogromna je razlika u muzici nekada i sada. Ranije su umetnici u pravom smislu te reci bili zvezde. Sada to mogu biti i oni koji imaju jako puno novca bez talenta za muziku. Mada talenat uvek pobeđuje to se i te kako vidi na svetskoj sceni.

9. Za 10 godine vidite se gdje?

-Za deset godina vidim sebe kao uspešnu i zadovoljnu ženu.


10. Komentar na najgori i najbolji stajling nekih javnih ličnosti?

-Sto se tiče stajlinga na našoj sceni najbolji je Cecin na Ušću, fenomenalno. Zapravo svaki rad Saše Vidica je odličan. Jako mi se sviđa. Najgorih stajlinga, ima jako puno među mladim pevačicama. Čini mi se da starija garda nije pravila takve greške.

Razgovor obavio R.B.

Izjavila je Viktorija za portal Cazin.net