Žena u SAD-u napala radnicu fast fooda: Sud joj naredio da dva mjeseca tamo radi

.
Žena iz Ohija koja je osuđena za napad jer je burrito zdjelom gađala radnicu fast food lanca Chipotle dobila je nesvakidašnju presudu. Naime, sudac je naredio da Rosemary Hayne (39) dva mjeseca mora raditi u restoranu brze hrane kako bi skratila vrijeme koje trebala provesti u zatvoru.

Hayne je snimljena kako vrišti na zaposlenicu Chipotlea prije nego što joj je bacila hranu u lice, a video napada postao je viralan. Sudac joj je najprije dosudio novčanu kaznu i 180 dana zatvora, od kojih 90 uvjetno, no zatim se predomislio.

“Niste dobili burrito zdjelu kakvu volite i ovako ste odgovorili?”, pitao je sudac Timothy Gilligan Hayne na izricanju presude.

“Ovo nije reality emisija. Ovakvo ponašanje nije prihvatljivo”, rekao je, a prenosi lokalna podružnica Foxa WJW.

Gilligan je zatim odlučio da Hayne može preskočiti 60 dana zatvora ako pristane raditi najmanje 20 sati tjedno u restoranu brze hrane, kroz period od dva mjeseca, a ona je to prihvatila. Na sudu se ispričala i pokušala objasniti zašto je vrištala na radnicu Chipotlea, 26-godišnju Emily Russell.

“Ako vam pokažem kako je moja hrana izgledala i kako je moja hrana izgledala sedmicu dana kasnije iz tog istog restorana, to je odvratno”, rekla je Hayne, a prenosi WJW.

“Kladim se da nećeš biti sretna s hranom koju ćeš dobiti u zatvoru”, šaljivo je rekao sudac Gilligan.

Emily Russell je rekla sudu da je bila istraumatizirana incidentom i da je dala otkaz u Chipotleu. Rekla je Washington Postu da je uskočila kako bi zaštitila 17-godišnju zaposlenicu na koju je Hayne vikala. Hrana koju je Hayne bacila na nju bila je vruća i opekla joj je lice, rekla je.

Incident koji se dogodio 5. septembra snimio je slučajni prolaznik, koji je video objavio na Redditu gdje je postao viralan. Na kraju je pokrenuta i kampanja GoFundMe koja je za Russell prikupila je 7200 dolara.

 

 

 

Foto: Screenshot: X