Ovo je sestra Nine Badrić: Sunčica kao Monika Beluči

a

Pjevačica Nina Badrić svoj privatni život čuva od očiju javnosti, pa tako mnogi ne znaju da ima sestru Sunčicu, koja se nikada nije eksponirala.

Ipak, Nina je jednom prilikom riješila da sa svojim pratiocima na Instagramu podijeli fotografiju sa sestrom, nakon čega su uslijedili brojni komentari da je sličnost između njih nevjerovatna, ali i da se ne zna koja je ljepša.

"A sestra kao Monika Beluči", "Bože, mnogo ličite i prelijepe ste", "Divne dame", "Au, žene vi gorite", nizali su se komentari.

- Moje Sunce - napisala je Nina ispod objave sa svojom sestrom, te dodala tag sestrinska ljubav.

- Volim te mnogo, Žabo moja - odgovorila joj je Sunčica, piše Blic.rs.

Inače, Badrić je nedavno govorila o svojim emocijama, kao i o pronalasku partnera.

- Puno je tu bilo teških trenutaka, da ne lažem, ali to sam ostavila iza zatvorenih vrata i otplakala sam to sama. Ljudima na binu iznosiš samo radost. Ne želim biti neko ko smara ljude svojim privatnim životom. Puno puta sam skupo platila i preplatila tuđe društvo, zaista. Doživjela sam dosta razočaranja u nekim odnosima. Baš zato što sam jaka žena koja zna šta hoće, platila sam svoju snagu. Plaćala sam je jako, jako skupo. Međutim, život me je izgradio, nevjerovatno, još snažniju. I onda sam shvatila da je bolje biti sam i sretan nego kupiti mrvice sa stola. Život je tako kratak da bih negdje bila napola.

Svaka žena plati svoju snagu skupo, a ja ću samo reći da je neko pametan jednom davno rekao: “I snažna žena treba nečije rame, da se može isplakati i da može to rame ponijeti u životu, kao svaka druga žena.“ Ja i jesam kao svaka druga žena, kada dođem kući, skinem se u trenirku, vežem repić i uhvatim se kuhanja, razmišljanja i svih onih tegoba koja svaka od nas ima. Tako da, snažna žena treba da ima još snažnije rame pored sebe koje će je ponijeti u životu, ali ako toga nema i to je OK - rekla je ona.