Djevojka opisala užas na Kipru: Dva puta sam se onesvijestila od straha, nisam znala koliko njih me silovalo

Britanki se sudi da je izmislila silovanje.

Djevojka (19) iz Britanije, koja tvrdi da ju je silovala grupa od 12 muškaraca na Kipru, opisala je stravični napad na nju tokom suđenja na Kipru.

Britanka je kroz suze opisivala kako su je držali na podu i silovali, kao i da je bila toliko uplašena da se dva puta onesvijestila, piše ''Daily Mail''.

- Nikada u životu nisam bila toliko uplašena. Vikala sam i vrištala - rekla je djevojka.

Njoj se na Kipru sudi da je izmislila da ju je silovala grupa od 12 Izraelaca tokom odmora prošlog jula.

Ona je ispričala kako je sklopila prijateljstvo sa 21-godišnjim izraelskim mladićem Semom. 

Rekla je da se vratila u njegovu sobu u hotelu u ranim jutarnjim satima 17. jula, gdje su, kako je rekla, imali seks na koji je pristala.

U jednom trenutku, prema njenim riječima, grupa njegovih prijatelja upala je u sobu, a ona je počela da viče.

- Rekla sam im da to ne želim i da izađu iz sobe, a onda mi je Sem rekao da legnem, uzeo je moje noge i stavio ih na svoja ramena. Svi su vikali nešto na hebrejskom, a onda su ostali ušli. Nisam mogla da dišem. Pokušala sam da prekrstim noge i stavim ruke oko njih. Ne znam koliko njih me silovalo. Bilo je dosta svađe i vike - rekla je djevojka. 

U jednom trenutku uspjela je pobjeći, a oni su potrčali za njom. Kako kaže, Sem je uspio sustići, a onda je pokušao zagrliti i izviniti joj se.

Nakon toga je otišla kod ljekara u hotelu i bila je u takvom stanju šoka da je jedva uspijevala da stoji.

Pozvana je i policija, a advokat navodne žrtve rekao je da je ona bila maltretirana od policije da povuče navode o silovanju.