Stiže nova Mercedesova S klasa, hoće li ovako izgledati? (VIDEO)

Pogled u kabinu zasad nemamo, a po svemu sudeći će biti u potpunosti digitaliziran, s povećim ekranima i vrhunskim materijalima

Mercedesovu S klasu mnogi smatraju najboljim automobilom na svijetu. Uskoro bi nas iz Mercedesa trebali počastiti novom generacijom.

Sudeći po najavama, ali i uhvaćenim kamufliranim prototipovima nova S klasa će drastično promijeniti vanjski izgled. Konzervativno skrojena limuzina kao sinonim klasike otići će u smjeru visokog stila po uzoru na CLS. Tu prije svega mislimo na dizajn svjetala, a potom i na detalje poput prednje maske i nešto položenije linije krova.

U istom smjeru ide i ovaj video koji pokazuje jedan prijedlog nove S klase. Neki će zasigurno ostati pri mišljenju kako aktuelni model izgleda skladnije te vrlo vješto prikriva poveće gabarite. Pogled u kabinu zasad nemamo, a po svemu sudeći će biti u potpunosti digitaliziran, s povećim ekranima i vrhunskim materijalima.

Nažalost, zaboravite i na velike motore, jer S klasa neće ići dalje od trolitrenih jedinica, ali u hibridnom izdanju s električnim dosegom od do 100 km. Tek će AMG izvedba ponuditi moćni 4.0 V8, također u hibridnom izdanju.