Karantin joj spasio život: Da nisam smršala ne bih bila živa

asd
Anđelina Topi iz Merilenda (24) je sa 145 kilograma uspjela da dođe do 80 kilograma, a njena transformacija započela je sa pandemijom.

Sve je počelo u februaru, tri sedmice prije nego što je počeo karantin u Americi, nakon što je raskinula sa dečkom.
 
Nakon raskida shvatila sam koliko nezdravo živim, a tu je i bila želja za “osvetom” i za time da se pokaje. Tako, dok se većina ljudi u karantinu debljala, ja sam mršavila – kaže ona.
U oktobru se Anđelina zarazila koronavirusom, ali tada je već skinula dobar dio viška kilograma i uvjerena je da joj je upravo to spasilo život.

Da sam imala 145 kilograma u trenutku kad sam se zarazila, danas vjerovatno ne bih bila živa. Na svu sreću, pošto sam kilažu svela na zdravu mjeru, prošla sam bez posebno teških simptoma – kaže, dodajući da je od simptoma imala gubitak čula mirisa i ukusa i premor.
A smršala je tako što je, kako kaže, ograničila unos ugljenih hidrata na 20g dnevno. Uglavnom se hrani mesom, salatama i povrćem, dok je ranije jela masnu, nezdravu brzu hranu, slatkiše i gomile sokova.

U početku je bilo jako teško, ali poslije dva mjeseca sam se navikla. Sada vraćam u ishranu pojedine ugljene hidrate poput voća ili krompira, vježbam i radim na tome da skinem i ovo malo viška što mi je ostalo – kaže ona.

Izvor: